rieten dak uw rieten dak schoorsteenveger

Schoorsteenveger

Werkzaamheden

schoorsteenvegen op rieten daken doen wij electrisch!

Een Schoorsteenveger gespecialiseerd in rieten daken is moeilijk te vinden. Veel van onze klanten vragen al jaren of wij de schoorsteen van hun rietgedekte woning niet kunnen vegen omdat we er toch al zijn. Evard en Aaltjan zijn nu gecertificeerde schoorsteenvegers.

Een schoorsteenveger die ook rietdekker is blijkt redelijk uniek te zijn.

Veel schoorsteenvegers mijden rieten daken, van binnenuit vegen is geen probleem, maar de vongenvanger schoonmaken is een expertise die ze liever aan de rietdekker overlaten omdat er vaak schade wordt gemaakt aan het rietendak 

Wij vegen uw schoorsteen electrisch!

Wij beschikken over het aller nieuwste gereedschap voor het electrisch vegen van schoorstenen.Een schoorsteen die electrisch is geveegd is veel schoner dan een schoorsteen die wordt geveegd met een traditionele borstel, die met de hand heen en weer bewogen wordt.

Wij controleren uw vonkenvanger!

Wij zijn toch op het dak en controleren dan direct uw vonkenvanger, erg belangrijk merken wij in de praktijk want wij maken het erg vaak mee dat de schoorsteen jaarlijks wordt geveegd maar dat de vonkenvanger voor een groot deel dicht is gekoekt met teer.

Gecertificeerd Schoorsteenveger voor uw rieten dak!

Wij vegen alleen schoorstenen bij rieten daken. 

Afspraak maken? Bel: 0341-252556

Boelie van de Beek: Mob 0654-958473

Jeroen van Spijk:     Mob 0622-942009

Schoorsteenveger
Schoorsteenveger