Ouderwets vakmanschap

Vakmanschap

Rietbeheer is specialist in het onderhouden en restaureren van rieten daken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u exact vertellen waarom uw rieten dak slijt en hoe u dit kunt vertragen!

Vrijblijvende dak inspectie
Vakmanschap

Werkwijze - Eerlijkheid, Kwaliteit & Professionaliteit

Rietbeheer staat voor eerlijkheid, kwaliteit & professionaliteit. Wij zijn specialist in onderhoud en restauratie van rieten daken. Het uitgangspunt van onze offertes is: alle zwakke punten uit het dak halen om daarna jaarlijks het rieten dak met minimale kosten bij te houden.

 

Rietbeheer heeft gedurende de jaren honderden rieten daken mogen vernieuwen en restaureren. Bekijk onze projecten en zie met eigen ogen de metamorfose die uw dak kan ondergaan. Wij letten op alle details en zorgen ervoor dat uw rieten dak er perfect uitziet en nog jaren mee gaat. Rietbeheer is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers.

 

Schoorsteenvegen ? Rietbeheer uw rieten dak schoorsteenveger

rieten dak
Schoorsteenveger

schoorsteenvegen op rieten daken doen wij electrisch! Een Schoorsteenveger gespecialiseerd in rieten daken is moeilijk te vinden. Veel van onze klanten vragen al jaren o....

Meer over dit project

Villa Ursem

Restauratie rieten dak
Villa Ursem

Het rieten dak van deze vrijstaande villa in Ursem is grondig gerestaureerd. Bijna overal is een flinke hoeveelheid riet bijgestopt. Dit bijstoppen was noodzakelijk omdat....

Meer over dit project