Onderhoud: Scheren en bijstoppen rietendak Amersfoort

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze sfeervolle villa in Amersfoort hebben de rietdekkers van rietbeheer kunnen repareren. Eerst is de bovenste, met mos begroeide laag van het dak verwijderd. Waar nodig hebben we het dak bijgestopt met nieuw riet. De delen van het dak waar het bindmateriaal na het scheren zichtbaar werd zijn doorgedekt. Om het geheel af te werken zijn de randen van het dak weer strak in model gebracht. 

Door verschillende restauratie methoden toe te passen worden alle dakdelen naar een zelfde kwaliteitsnivo gebracht, hierdoor kan in de toekomst het dak weer als geheel worden onderhouden en is het eenvoudig te beheren.

Het eindresultaat:

Het eindresultaat spreekt voor zich. Een prachtig rieten dak met een frisse goudgele kleur en dakranden die weer strak in model zijn geklopt. 

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"