Hulshorst: Scheren en bijsteken rietendak

Hadden alle bedrijven maar dit werk-ethos! Met veel respect, duidelijkheid, meedenken, eerlijke prijs en een geweldig resultaat! Allen heel hartelijk bedankt voor jullie moeite, advies en een mooi dak, waar we weer een tijd mee verder kunnen. Wij gaan graag een langdurige relatie aan voor onderhoud van ons dak.

 

Familie Spauwen/Wiegmans

Werkzaamheden:

De rieten kap van deze woning in Hulshorst lag verscholen onder een laag algen en er ontstond een lichte groei van mos. Deze woning is geheel geschoren, alle zachte plekken zijn verwijderd en bijgestopt met nieuw riet.

Bovenstaande foto: voor restauratie !

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"