Een schoorsteenveger in Harderwijk ?

Schoorsteenvegen doen wij elektrisch!

Rietbeheer is gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen van huizen met een rieten dak. In Ermelo Putten en Harderwijk vegen wij ook schoorstenen van huizen met een andere dakbedekking.

 

Veel schoorsteenvegers mijden rieten daken, van binnenuit vegen is geen probleem, maar de vonkenvanger schoonmaken is een expertise die ze liever aan de rietdekker overlaten omdat er vaak schade wordt gemaakt aan het rieten dak.

Wij beschikken over het aller nieuwste gereedschap voor het elektrisch vegen van schoorstenen. Een schoorsteen die elektrisch is geveegd is veel schoner dan een schoorsteen die wordt geveegd met een traditionele borstel, die met de hand heen en weer wordt bewogen. Ook vierkante kanalen worden brandschoon.

Hoe werkt elektrisch schoorsteenvegen?

 

Dit is het nieuwste veeg systeem dat verkrijgbaar is in de markt. De borstel heeft kunststof lijnen die door een accuboor worden aangedreven. Het kanaal wordt veel schoner dan bij traditioneel schoorsteenvegen doordat de roterende beweging tot wel honderd keer op dezelfde plaats komt. Ook vierkante kanalen worden met dit systeem tot in de hoekjes schoon. 

 

Voordelen van een schoorsteenveger die elektrisch veegt op een rij:

. Grondiger schoon dan handmatig schoorsteenvegen

. Bijna stofvrij doordat er direct wordt afgezogen.

. Geschikt voor alle kanaal type's.

 

Kosten voor elektrisch vegen zijn € 80,00  inclusief b.t.w.

 

 

Zo ziet elektrisch schoorsteenvegen er uit

Wij controleren uw vonkenvanger!

Wij zijn toch op het dak en controleren dan direct uw vonkenvanger, erg belangrijk merken wij in de praktijk. Wij maken het vaak mee dat de schoorsteen jaarlijks geveegd wordt maar dat de vonkenvanger voor een groot deel dicht is gekoekt met teer.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"