Nieuwe rieten daken

Voor het leveren en aanbrengen van nieuwe daken hebben we een unieke samenwerking met rietdekkersbedrijf Van Asselt. Resultaat: een met zorg gemaakt rieten dak dat door ons onderhoud na jaren nog dezelfde uitstraling heeft.

Van Asselt specialist in nieuw daken

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het onderhouden en restaureren van rieten daken, verwijzen wij u graag door naar de site van rietdekkersbedrijf van Asselt. We hebben een samenwerkingsverband met Van Asselt. Door deze unieke samenwerking hebben beide bedrijven zich kunnen specialiseren ! Rietbeheer in het onderhoud, Van Asselt in nieuwe daken

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"