Een schoorsteenveger voor uw rieten dak?

Schoorsteenvegen op rieten daken doen wij elektrisch!

Een schoorsteenveger gespecialiseerd in rieten daken is moeilijk te vinden. Veel van onze klanten vragen al jaren of wij de schoorsteen van hun rietgedekte woning niet kunnen vegen omdat we er toch al zijn voor jaarlijks onderhoud.

Evard en Aaltjan zijn naast rietdekker ook gecertificeerde schoorsteenvegers.

Een schoorsteenveger die ook rietdekker is blijkt redelijk uniek te zijn.

Veel schoorsteenvegers mijden rieten daken, van binnenuit vegen is geen probleem, maar de vonkenvanger schoonmaken is een expertise die ze liever aan de rietdekker overlaten omdat er vaak schade wordt gemaakt aan het rieten dak.

Wij vegen uw schoorsteen elektrisch!

Wij beschikken over het aller nieuwste gereedschap voor het elektrisch vegen van schoorstenen. Een schoorsteen die elektrisch is geveegd is veel schoner dan een schoorsteen die wordt geveegd met een traditionele borstel, die met de hand heen en weer wordt bewogen. Ook vierkante kanalen worden brandschoon.

Wij controleren uw vonkenvanger!

Wij zijn toch op het dak en controleren dan direct uw vonkenvanger, erg belangrijk merken wij in de praktijk. Wij maken het vaak mee dat de schoorsteen jaarlijks geveegd wordt maar dat de vonkenvanger voor een groot deel dicht is gekoekt met teer.

Wij vegen alleen schoorstenen bij rieten daken.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"