Een schoorsteenveger voor uw rieten dak?

Schoorsteenvegen op rieten daken doen wij elektrisch!            (Wij vegen alleen schoorstenen bij rieten daken)

Een schoorsteenveger gespecialiseerd in rieten daken is moeilijk te vinden. Veel van onze klanten vragen al jaren of wij de schoorsteen van hun rietgedekte woning niet kunnen vegen omdat we er toch al zijn voor jaarlijks onderhoud.

Evard en Aaltjan zijn naast rietdekker ook gecertificeerde schoorsteenvegers.

Een schoorsteenveger die ook rietdekker is blijkt redelijk uniek te zijn.

Veel schoorsteenvegers mijden rieten daken, van binnenuit vegen is geen probleem, maar de vonkenvanger schoonmaken is een expertise die ze liever aan de rietdekker overlaten omdat er vaak schade wordt gemaakt aan het rieten dak.

Wij vegen uw schoorsteen elektrisch!

Wij beschikken over het aller nieuwste gereedschap voor het elektrisch vegen van schoorstenen. Een schoorsteen die elektrisch is geveegd is veel schoner dan een schoorsteen die wordt geveegd met een traditionele borstel, die met de hand heen en weer wordt bewogen. Ook vierkante kanalen worden brandschoon.

Wij controleren uw vonkenvanger!

Wij zijn toch op het dak en controleren dan direct uw vonkenvanger, erg belangrijk merken wij in de praktijk. Wij maken het vaak mee dat de schoorsteen jaarlijks geveegd wordt maar dat de vonkenvanger voor een groot deel dicht is gekoekt met teer.

 

Hoe werkt elektrisch schoorsteenvegen?

 

Dit is het nieuwste veeg systeem dat verkrijgbaar is in de markt. De borstel heeft kunststof lijnen die door een accuboor worden aangedreven. Het kanaal wordt veel schoner dan bij traditioneel schoorsteenvegen doordat de roterende beweging tot wel honderd keer op dezelfde plaats komt. Ook vierkante kanalen worden met dit systeem tot in de hoekjes schoon. 

 

Voordelen van een schoorsteenveger die elektrisch veegt op een rij:

. Grondiger schoon dan handmatig schoorsteenvegen

. Bijna stofvrij doordat er direct wordt afgezogen.

. Geschikt voor alle kanaal type's.

 

Kosten voor elektrisch vegen zijn € 80,00  inclusief b.t.w.

 

 

Zo ziet elektrisch schoorsteenvegen er uit