Rietdekker Amersfoort; onderhoud rieten dak Doordekken rieten dak Amersfoort

Werkzaamheden:

Zoals duidelijk te zien op de afbeeldingen werd het rieten dak van deze pittoreske boerderij in Amersfoort geplaagd door mos, algen en slijtage. 

Maar er was nog voldoende riet van goede kwaliteit beschikbaar om het dak te restaureren. Naast de restauratie van het rieten dak zijn er ook nieuwe dakkapellen geplaatst. Het nieuwe dak en de dakkapellen maken het geheel weer tot een strak plaatje.

Oorspronkelijke situatie:

Voor de restauratie beschikte de boerderij nog niet over dakkapellen waardoor er amper licht binnen kwam op de bovenverdieping, wat de leefbaarheid niet ten goede kwam. Het rieten dak was begroeid met mossen, wat tevens de ventilatie van het riet negatief beïnvloedde.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"