Rietdekker Bilthoven: onderhoud rieten dak: bijstoppen en doordekken.

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze villa in Bilthoven hebben we geheel gerestaureerd. Bij een restauratie starten we met het verwijderen van mos en algen waarna het dak wordt aangevuld met nieuw riet zodat het weer voldoende volume heeft. Last but not least wordt het dak glad en strak geklopt evenals de dakranden.

Oorspronkelijke situatie:

Het rieten dak van deze villa was zwaar overgroeid met mos en algen, de dakranden waren niet scherp meer en de kleur van het dak was vervallen tot een verweerd bruin-grijs. Het dak was niet dik genoeg om een reparatie uit te voeren zodat nieuw riet nodig was om het dak weer volume te geven.

Het eindresultaat:

Het eindresultaat mag er zijn, de villa ziet er weer uit als nieuw. De goudgele kleur van het gerestaureerde dak en de esthetisch gevormde strakke dakranden maken het totaal plaatje compleet.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"