Rietdekker s bedrijf Blaricum, onderhoud rieten dak: doordekken rieten dak

Werkzaamheden:

In Blaricum staat deze zeer bijzondere en fraaie woning, waarvan wij het dak hebben gerepareerd. We zijn van gestart met het kammen van het riet, oftewel het verrotte riet van het dak af snijden. Vervolgens hebben we de rietvorsten schoongespoten en enkele slechte cementvoegen hersteld. Op slechte plekken in het dak hebben we nieuw riet bijgestopt. Ter afwerking zijn de daklijnen weer strak en glad geklopt. De dakkapellen en afvoeren zijn gerestyled.

Oorspronkelijke situatie:

De bovenste laag van dit rieten dak was verrot en begroeid met mossen. Met een reparatie hebben we het dak weer als nieuw weten te restaureren.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"