Rietdekker s bedrijf Elspeet: Rieten dak onderhoud, doordekken

Werkzaamheden:

Deze in Elspeet gelegen villa heeft nu weer een prachtig rieten dak. Dat resultaat hebben we bereikt door het dak te restaureren. De bovenste laag riet is weggesneden waarna we de kap hebben aangevuld met nieuw riet. Om het geheel strak af te werken zijn de dakranden bijgeklopt.

 

Het eindresultaat:

Het gerenoveerde dak heeft weer een frisse en gezonde uitstraling. Het riet kan weer ademen nu de laag mos en algen is verwijderd. Met goed onderhoud zullen de bewoners van deze woning nog jaren plezier hebben van hun rieten dak.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"