Rietdekker Ermelo: Riet onderhoud: Scheren en doordekken rieten dak !

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze woning in Ermelo is gerestaureerd. De kap is doorgedekt. De bovenste laag riet is weggesneden, waarna er nieuw riet aan het dak is toegevoegd om zodoende weer dikte in het dak te creëren. Na het doordekken is het gehele dak glad en strak geklopt inclusief de dakranden. Ook het dak van de garage is ontdaan van mos en algen.

Oorspronkelijke situatie:

Het oorspronkelijke dak was grauw van kleur en op diverse plekken begroeid met mos. Ook was het dak onvoldoende dik waardoor alleen een restauratie door middel van doordekken het dak nog in ere kon herstellen.

Het eindresultaat:

Het eindresultaat is een prachtig dak met een goudgele kleur en strakke dakranden. Met goed onderhoud kan dit dak zeker nog tien tot vijftien jaar mee.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"