Onderhoud rietendak te Heerde

Werkzaamheden:

Deze prachtige witte villa staat midden tussen het groen in Heerde. Het rieten dak hebben we gerestaureerd door middel van doordekken. De bovenlaag van het verweerde dak hebben we verwijderd tot op het schone oude riet. Vervolgens hebben we het dak doorzeefd met nieuw riet dat tussen en op het bestaande riet is geschoven. Na het bijstoppen hebben we de nieuwe laag riet geëgaliseerd met de rietklopper. Ook de randen van het dak zijn weer strak en glad geklopt.

Oorspronkelijke situatie:

Het oorspronkelijke dak was begroeid met mos en op diverse plaatsen ingesleten. De randen waren versleten en de rietvorsten toe aan vervanging.

Het eindresultaat:

Het eindresultaat is weer een prachtig dak, niet te onderscheiden van nieuw. Het strak kloppen van de dakranden en het vernieuwen van de rietvorsten heeft het geheel compleet afgewerkt. Deze villa is weer een prachtig plaatje in het mooie Heerde.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"