Rietdekker Vierhouten; Onderhoud rieten dak te Vierhouten doordekken en kammen

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze vrijstaande villa in Vierhouten was voor rietdekkers Boelie en Steven een uitdaging. Dit dak is op de slechte plekken doorgedekt en de minder slechte plekken zijn gekamd. De nokken zijn schoongespoten en alle dakvlakken en randen zijn strak en recht geklopt. Het dak was gedekt met Hollands riet, dus wij hebben dit dak ook weer doorgedekt met Hollands riet.

Oorspronkelijke situatie:

Dit dak was bedekt met mos en algen. De randen waren niet meer geheel strak en het dak was op diverse plaatsen doorgesleten.

Het eindresultaat:

Het eindresultaat is weer een strak, recht en helemaal schoon rieten dak. Dit dak kan minstens weer 10 jaar mee, mits goed onderhouden.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"