Rietdekker 's Graveland onderhoud rieten dak doordekken rieten dak

Bovenstaande foto: voor restauratie !

 

Bij deze woonboerderij in s' Graveland hebben we ervoor gekozen om het dak door te dekken. Dit houdt in dat we van onderaan het dak laagje voor laagje het verweerde riet wegsnijden en riet dat nog goed is doorzeven met nieuw riet. Daarna hebben we de kap glad en strak geklopt.

Bovenstaande foto: voor restauratie !

Op het dak van deze woonboerderij zat op enkele plekken veel mos en het was op enkele plekken erg versleten. Door deze beschadigingen kan een dak niet meer goed drogen en functioneert het niet naar behoren.

Een mooi egaal goudgeel dak met een gezonde laag riet. De woonboerderij ziet er weer mooi uit en het dak kan zeker weer tien tot vijftien jaar mee.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"