Scheren en bijstoppen rietendak Ermelo

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze woonboerderij in Ermelo is aan de onderzijde geheel vernieuwd en aan de bovenzijde gerepareerd. Het riet dat voor deze woning is gebruikt is Turks riet.

Oorspronkelijke situatie: 

De onderzijdes van dit dak waren zover ingesleten dat er niets anders meer mogelijk was dan het bestaande riet te verwijderen en aan de onderzijde een gedeelte van het dak te vernieuwen. De bovenzijde van het dak verkeerde in redelijk goede staat; dit gedeelte is gerenoveerd en gerepareerd.

Ondanks dat de twee dakdelen een verschillende behandeling hebben gekregen is er geen verschil zichtbaar. De combinatie vernieuwen, renoveren en repareren kan prachtige resultaten opleveren tegen veel lagere kosten dan een compleet nieuw rietdak.

Bovenstaande foto: Bestaande situatie voor restauratie

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"