Scherpenzeel: Scheren, en bijstoppen rieten dak

"We hebben weer een nieuw dak!? "Deze woorden roepen wij nog regelmatig tegen elkaar. En dagelijks knijpen wij onszelf in de arm als we naar ons rieten dak kijken. Jarenlang was de kap op onze woonboerderij een zorgenkindje.Maar na de uitgebreide opknapbeurt door Rietbeheer is het werkelijk alsof het gisteren nieuw is gelegd. In een bijzonder aangename, constructieve, welwillende sfeer werd het hele werk volgens afspraak uitgevoerd.Zonder poespas, onnodige herrie, met veel kennis en kunde en vol energie. Een verademing, deze heren!En de enorme rommel die we gewend waren na vorige riet-acties? Rietbeheer ruimde alles op! En zelfs alle ramen en de oeleborden kregen aan het eind van de klus een wasbeurt. Allemaal ongevraagd en volkomen vanzelfsprekend.Maar het belangrijkste is dat we door de Rietbeheer-heren eindelijk weer kunnen genieten van ons rieten dak en dat is heel lang niet zo geweest.

 

Familie Passchier.

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze boerderij te Scherpenzeel was toe aan reparatie. We hebben de bovenste laag verrot riet weggesneden van het dak. Vervolgens hebben we op enkele plekken het dak bijgestopt met nieuw riet. Last but not least hebben we het dak en de dakranden glad geklopt en het dakoppervlak schoongeveegd.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"