Scheren en bijstoppen rietendak Wezep

Werkzaamheden: Bovenstaande foto: voor restauratie !

Rietdekker Boelie, Corne Aalt Jan en Jeroen zijn erg enhouiast wanneer wij ze vragen naar deze klus: "Corne, dit is zo'n lekker groen dak, waar keihard riet onder tevoorschijn komt, dit wordt weer een plaatje"

Oorspronkelijke situatie Het dak van deze boerderij lag verscholen onder een dikke laag mos en algen. De binddraden werden op diverse plekken zichtbaar, deze hebben we weer diep in het dak gewerkt. Door stukken van de dak door te dekken.Dit houd in systhematisch riet bijstoppen waardoor de draden weer diep in het dak komen te liggen. ELke zachte plek is uit dit dak verwijderd waardoor dit dak weer straat en nog lang in goede conditie blijft.

Bovenstaande foto: voor restauratie !

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"