Rietdekker te Amersfoort: onderhoud rieten dak, scheren en bijstoppen

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze grote tweekapper in Amersfoort hebben we kunnen repareren. Eerst is de bovenste met mos begroeide laag van het dak verwijderd. Waar nodig hebben we het dak bijgestopt met nieuw riet. Om het geheel af te werken zijn de randen van het dak weer strak in model gebracht.

 

Oorspronkelijke situatie:

Het oorspronkelijke rieten dak was begroeid met een dikke laag mos en algen. Hierdoor is het dak op sommige plaatsen gaan rotten. Het dak had echter nog wel voldoende dikte waardoor de problemen met een reparatie verholpen konden worden.

 

Het eindresultaat:

Het eindresultaat spreekt voor zich. Een prachtig rieten dak met een frisse goudgele kleur en dakranden die weer strak in model zijn geklopt.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"