Rietdekker te Bilthoven onderhoud rieten dak

Een prachtige woning met een zeer uniek rieten dak. Het dak van dit landhuis heeft een flinke reparatie ondergaan. Het dak, dat circa 8 jaar oud was, is gekamd en op enkele zwakke plekken met nieuw riet bijgestopt. De nokvorsten zijn schoongespoten en alle voegen zijn verwijderd en opnieuw ingevoegd. Omdat de schoorstenen erg vuil waren zijn deze meteen schoongespoten. Alle hoeklijnen, zijkanten en details zijn gerestyled volgens de Rietbeheer-standaard.

Oorspronkelijke situatie:

Het rieten dak van circa 8 jaar oud was begroeid met mossen en algen. De nokvorsten waren vies en de voegen niet meer van voldoende kwaliteit. De kap was op enkele plaatsen ingesleten.

Het eindresultaat is een prachtig landhuis met een bijpassend mooi rieten dak. Het heeft weer kleur, het dak en de dakranden zijn weer strak geklopt en de nokvorsten zijn weer als nieuw.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"