Blaricum: rietendak scheren en bijstoppen

Werkzaamheden:

Het rieten dak van deze tweekapper in Blaricum hebben we (rietdekkers Evard en Jeroen) gerepareerd. De bovenlaag, begroeid met mos en algen, hebben we verwijderd. Vervolgens is het dak schoongeveegd en waar nodig bijgestopt met nieuw riet. Het dak en de dakranden zijn daarna glad en strak geklopt.

 

Oorspronkelijke situatie: 

Het oorspronkelijke rieten dak had te kampen met mos- en algenbegroeiing en was op sommige plaatsen ingerot waardoor bijstoppen met nieuw riet nodig was. Het dak was echter nog voldoende dik, zodat met een reparatie kon worden volstaan.

 

Het eindresultaat: 

Het einderesultaat is een dak dat weer strak en fris oogt. Het verschil is duidelijk zichtbaar op de foto´s in vergelijking met de andere helft van deze tweekapper. 

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"