Rietdekker te Hattem: Onderhoud rieten dak, scheren en bijstoppen

Werkzaamheden:

Rietbeheer heeft deze villa in Hattem onder handen genomen evenals de bijbehorende schuur. Het rieten dak van de woning verkeerde nog in goede staat, alleen mos en algen dienden van het dak te worden verwijderd. Het rieten dak op de schuur was niet meer van voldoende dikte, waardoor er gekozen is om dit dak door te dekken. 

 

Eindresultaat:

Het resultaat is een woning met bijbehorende schuur die er weer netjes uitziet. Het kammen heeft beide daken weer een frisse kleur gegeven. Het strak kloppen van de dakranden maakt dat het geheel weer oogt als nieuw. 

 

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"