Rietdekker Hattem; Onderhoud Rieten dak te Hattem: Scheren en bijstoppen

Werkzaamheden:

Dit in Hattem gelegen landhuis had te kampen met een begroeid rieten dak. De bovenste laag met algen en mos hebben we door het dak te kammen verwijderd. Het schone dakoppervlak hebben we vervolgens weer glad en strak geklopt evenals de dakranden.

Het eindresultaat is weer een goudgele rieten kap die toegevoegde waarde biedt aan het totaalplaatje. Het dak van dit landhuis kan nog jaren mee, mits goed onderhouden.

Bovenstaande foto: bestaande situatie voor onderhoud.

 

Het oorspronkelijke dak van dit landhuis verkeerde nog in goede staat. Maar het dak was begroeid met mos en algen. Met een goede onderhoudsbeurt hebben we dit weten te herstellen.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"