Velux dakraam plaatsen in bestaande rieten kap

"Met de donkere dagen voor de boeg zijn we bijzonder content met de extra hoeveelheid licht in onze woning. Maar niet alleen dat, de manier waarop jullie e.e.a. hebben ontworpen en aangebracht maakt ook dat de uitstraling van ons boerderijtje niet is geschaad. En verder hebben jullie als altijd gewoon keurig werk geleverd, samen met de door jullie aanbevolen timmerman en stukadoor. "  familie de Bruijn Vierhouten

Velux dakramen in ons bestaande rieten dak om binnenlicht en uitzicht de creëren was de wens van de bewoners van deze pittoresque boerderij.Om optimale lichtinval in de woning te krijgen zijn de zijkanten van de dakramen schuif af getimmerd waardoor het licht ruim naar binnen valt.

Om een optimale lichtinval te verkrijgen hebben wij ervoor gekozen om de dakramen schuin af te timmeren.

Rietbeheer Ermelo                          

Horsterweg 165

3853JB ERMELO

 

Kantoor                          0341-252556

Boelie van de Beek     0654-958473

 

email:                             info@rietbeheer.nl

 

Referentie:

Rietbeheer reinigt jaarlijks mijn rietendak door het in te spuiten met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en anti alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen spuiten. Erg mooi en professioneel. Het reinigen van mijn leiendak in Bussum, laat ik jaarlijks doen. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 275-350 euro voor een gemiddeld dak. Een echt ouderwets bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"